Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2012, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junaci iz Helsinkija stigli u Beograd

Srpski atletičari, osvajači medalja na Evropskom prvenstvu u Helsinkiju, Emir Bekrić i Asmir Kolašinac, rekli su danas po povratku u Beograd da je njihov sledeći cilj medalja na predstojećim Olimpijskim igrama.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bekrić: Sad će me rivali gledati drugačije

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2012

Srpski atletičari, osvajači medalja na Evropskom prvenstvu u Helsinkiju, Emir Bekrić i Asmir Kolašinac. rekli su po povratku u Beograd da je njihov sledeći cilj medalja na predstojećim Olimpijskim igrama.. . Bekrić je osvojio drugo mesto na 400 metara s preponama, dok je Kolašinac bio treći...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Bekrić i Kolašinac gledaju u London

Izvor: Danas, 02.Jul.2012, 01:58

Osvajači srebrne i bronzane medalje na Evropskom atletskom prvenstvu Emir Bekrić i Asmir Kolašinac doputovali su juče u Beograd gde su po sletanju istakli da nema vremena za slavlje već da se odmah okreću Londonu i Olimpijskim igrama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.