JEDVA ČEKA PROSLAVU OLUJE: Slikala se sa Novakom, ali proterivanje Srba joj mnogo znači

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 17:46

JEDVA ČEKA PROSLAVU OLUJE: Slikala se sa Novakom, ali proterivanje Srba joj mnogo znači

Neko bi rekao, moglo se i očekivati...

Hrvatska tekvondoistkinja Matea Jelić je postala olimpijska šampionka u kategoriji do 67 kilograma, a pred povratka u domovinu dala je izjavu koja će podići mnogo prašine, pre svega u Srbiji.

Doživela je Zvezda vrlo neprijatan poraz prošle nedelje u Kazahstanu, i večeras (20.30) na Marakani mora da juri minus od 1:2 kako bi nastavila put ka Ligi šampiona. Kvota na keca je 1,45, a na to da će Zvezda dati bar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva gola (tim1 2+) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Kairat.

- Doček u selu je bio sjajan. U selu su me dočekali kao da sam kod kuće. To smo mi Hrvati! Uvek se držimo zajedno. Želim da doček spojim s proslavom Oluje! Jedva čekam da se vratim u Knin. U Hrvatsku se verovatno vraćam za dva dana, a taman se bliži i godišnjica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i volela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista - rekla je Jelićeva  u intervjuu za "Slobodnu Dalmaciju". i oduševila hrvatsku, ali i šokirala srpsku javnost, pre svega što je sa uzbuđenjem objavila da se slikala sa najboljim svetskim teniserom Novakom  Đokovićem (o tome čitajte ovde).

Neko bi rekao moglo se i očekivati. Tako je i Marin Čilić u sjajnim odnosima sa Novakom, a kada je osvojio jedini Gren slem (Njujork 2014.) na dočeku u Međugorju mu je pevao Marko Perković poznatiji pod nadimkom Tompson.

Vole oni Novaka, ali ne baš i ostale Srbe.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.