Izvor: Luftika.rs, 11.Maj.2021, 15:31

Ivana Španović nas za rođendan častila fotkama sa plaže, lepotica napunila 31 godinu

Ivana Španović, najbolja srpska atletičarka se priprema za još jedne Olimpijske igre, a juče je proslavila 31. rođendan.
Španović je ušla četvrtu deceniju, a na Instagramu se našalila na svoj račun: Zvanično sam ‘dobro izgledaš za svoje godine’ stara, napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u bikiniju savršeno izvajana i preplanula.
Navikli smo da nas obraduje lepim fotkama iz privatnog života, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sa treninga ili plaže.
U Dubaiju je jedno vreme trenirala i pripremala se za sezonu posle manjih problema sa povredom. Španovićeva će prvo takmičenje ove sezone imati u Grčkoj 22. maja, dok će 4. juna u Rimu početi takmičenje u Dijamantskoj ligi.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic)


Ivana, ne možemo više da gledamo tvoje fotografije, prođe nam život zureći u njih!

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.