Izvor: Radio 021, 18.Avg.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Španović izborila plasman na Olimpijske igre u Tokiju

Ivana Španović učestvovaće na Olimpijskim igrama 2020. godine u Tokiju, pošto je na mitingu Dijamantske lige u Birmingemu izborila "vizu" skokom od šest metara i 85 centimetara.

Ona je ovim rezultatom, uzela drugo mesto na mitingu u Birmingemu, a olimpijsku normu "preskočila" za tri centimetra.

Prvo mesto na mitingu u Birmingemu pripalo je Belgijanki Nafisafu Tijam, sa centimetar boljim rezultatom, što je i novi nacionalni i lični >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rekord.

Isti rezultat kao Španovićeva ostvarila je Britanka Katarina Džonson-Tompson.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan,   Vize

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Španovićeva izborila olimpijsku vizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2019

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, posle drugog mesta na mitingu Dijamantske lige u Birmingemu i izborene norme za Olimpijske igre u Tokiju, rekla je sa je srećna i zadovoljna zbog svog nastupa...Skok iz treće serije od 6,85 metara bio je dovoljan da se izbori viza za Tokio, a Španović...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.