Imali smo osećaj da ne možemo da izgubimo

Izvor: B92, 05.Avg.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Imali smo osećaj da ne možemo da izgubimo"

Odbojkaške reprezentativke Srbije rekle su da je plasmanom na Olimpijske igre ostvaren cilj i da je sada fokus što bolja priprema za Evropsko prvenstvo.

"Bilo je teško i naporno, naročito poslednja utakmica u kojoj smo igrali protiv Poljske i publike, koja je bila divna, odavno nismo igrale u takvoj atmosferi. Drago mi je što smo uspele uz sve te poteškoće, što je bio cilj. Sledi Evropsko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvenstvo i treba što bolje da se pripremimo", rekla je Brankica Mihajlović po povratku u Beograd.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije vratila se sa turnira interkontinentalnih kvalifikacija za Olimpijske igre u Poljskoj, gde je bila prva i izborila plasman u Tokio.

Pobeđeni su Tajland, Portoriko i na kraju domaćin Poljska.

"Utakmica je bila za očekivati, Poljakinje nisu imale šta da izgube, igrale su sjajan meč. Nismo bile na nivou na kom možemo da budemo i bilo je teško. Najbitnije je da smo se plasirale", kazala je Stefana Veljković.

Selektor Zoran Terzić je ponovio da ekipa ima još mnogo prostora za napredak.

"Koliko god utakmica bila napeta, puna problema, imali smo osećaj da ne možemo da je izgubimo. Dobili smo je, ali to nije ona igra koja nas je krasila na Svetskom prvenstvu. Nemamo utakmica u nogama. Nadam se da ćemo na Evropskom prvenstvu biti puno bolji", rekao je Terzić.

Srpske odbojkašice će imati nekoliko dana slobodno, potom će se spremati u Beogradu i Beleku, a od 23. avgusta će igrati u Ankari kontinentalni šampionat. Podsetimo, najbolje na svetu brane titulu i najboljih u Evropi.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.