Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2021, 11:36

Humanitarni tiket u podne: Tijana Bogdanović tipuje za lečenje dečaka Pavla Dimitrijevića

Dama s olimpijskom medaljom na prsima, čeka patriotski prelaz sa Marakane

Donela nam je olimpijsku bronzu iz Tokija, obradovala Srbiju medaljom u tekvondu, a sada će pokušati da pobedi i u MOZZART izazovu plemenitosti. Ona je Tijana Bogdanović, vicešampionka iz Rija, koja je u Tokiju odradila je sjajan posao u direktnom meču za bronzanu medalju protiv Miju Jamade. Ubedljivo je pobedila rivalku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa 20:6 i došla do mesta na pobedničkom postolju.

Bio je to veliki rezultat za srpsku tekvondistkinju koja sada izaziva MOZZART kvotu 10,49 za pomoć pri lečenju dečaka Pavla Dimitrijevića (2016), malog Kruševljanina koji je bitku za život počeo odmah po rođenju. Njemu su potrebna sredstva potrebna za lečenje, fizikalne terapije, logopedske i defektološke tretmane, kao i za putne troškove i smeštaj, a nama još jedna Tijanina pobeda uz kompanijsku uplatu od 10.000 dinara.

Pa, kranimo od meča SPARTA PRAG – MONAKO. Sparta je lane razbila maler posle tri neupečatljive sezone. Prošle godine je zaigrala u grupnoj fazi Lige Evrope, što nikako ne smemo ignorisati. Ipak, pred Monakom neće moći da se poigrava. Francuzi su se dobro spremili za ono što sledi, pa im ne uzimamo za zlo poraz od Real Sosijedada na pripremama. Gledaće oni da završe što veći deo posla već na prvom meču.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Neka bude makar tri gola na utakmici“, rekla je Tijana...

Prelazimo na meč PSV - MIDTJILAND. Ne precrtavajmo Midtjiland, ali mu ni ne delimo pretarane epitete zbog eliminacije Seltika u protekloj rundi.  Ići če sve teže sa PSV-om, koji je demonstrirao dobru igru protiv Galatasaraja i eliminisao ga, uz postignutih sedam golova na obe utakmice.  Igraće oni i sada na čistu pobedu, verovatno i na nešto više postignutih golova. To znači da će se ovde kombinovani tipovi najčešće razmatrati i koristiti.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Biram prelaz 1-1”, rekla je naša današnja gošća koja je izvojevala veliku psihološku pobedu, jer je takmičenje počela porazom od Špankinje Adrijane Serezo Iglesijas. I pored toga uspela je Tijana da ostane spremna, motivisana, da dočeka drugu šansu kroz repesaž i da sa dve pobede dođe do odličja.

Već smo na Marakani, tamo gde igraju CRVENA ZVEZDA i ŠERIF. Od Zvezde se očekuje mnogo, pa Šerif za koji igra i naš golman, Dušan Marković može da strepi od Marakane. Znao on kao bivši igrač Rada dobro šta su gostovanja na našem najvećem stadionu, pa od Šerifa očekujemo bunker igru do iznemoglosti. Čini se da su gosti svu municiju potrošili protiv Alaškerta, a Dejan Stanković samo nagovestio šta Zvezda može da im priredi u drugom meču sa Kairatom.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

„Verujem u Zvezdin prelaz 1-1“, procenila je patriotski naša tekvondo olimpijska perjanica!

Za kraj, Tijana Bogdanović latila se meča OLIMPIJAKOS – LUDOGOREC. Nije Ludogorec naivan kada se izvuče iz šešira… Zna se da su oni već deceniju vrlo opasni u Evropi, pa će definitivno kvalitetniji Olimpijakos morati ozbiljno da ih shvati. Klub iz Razgrada će pokušati da kompromituje igru domaćina, da ga muči i vreba šansu. Konkretno, ne treba se nadati da će goleada obeležiti ovu utakmicu, ali treba biti uveren da će se u Pireju na kraju za rezultat pitati domaćin.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Čekamo jedinicu iz Pireja”, samouverena je naša olimpijka, kojoj želimo da nastavi niz pobeda koje su nas obradovale prošle nedelje.

Naime, seriju je započeo književnik i publicista Miloslav Samardžić sa dobitkom od 110.900 dinara, nastavio je Damir Mikec, osvajač prve medalje za Srbiju u Tokiju, dobitkom od 102.200 dinara. Potom je 111.100 dinara upisao glumac Vuk Saletović, da bi atletičarka Ivana Ilić konačno došla do dobitka u iznosu od 107.700 dinara. Zbog njih, a posle 281. dobitnog tipovanja, možemo da se pohvalimo da smo do sada kroz “Humanitarni tiket u podne” na brojne adrese donirali ukupno 20.816.557 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Tijana Bogdanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja i prijatelja dece obolele od celijaklije istočne i stare Hercegovine “Gluten” iz Bileće. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,49, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.