Izvor: HotSport.rs, 18.Avg.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT VIDEO: Ovako je hrvatski komentator ispratio meč protiv Srbije (VIDEO)

Košarkaši Srbije savladali su Hrvatsku 86:83 u četvrtfinalu olimpijskog turnira, a interesantno je čuti kako su susret ispratili u Hrvatskoj.

Nakon još jedne pobede reprezentacije Srbije nad timom Hrvatske, mnogi su sa nestrpljenjem čekali snimak reakcije komentatora sa HRT.
Iako nije toliko zanimljiv kao neki prethodni, svakako će ostati zabeležen kao jedan od, pa možemo slobodno reći najbitnijih, jer je na ovom susretu naša reprezentacija obezbedila plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u završne borbe za medalje na Olimpijskim igrama.
A veći povod ne postoji…
Uživajte!

(Youtube/BalkanSportsNews)
The post HIT VIDEO: Ovako je hrvatski komentator ispratio meč protiv Srbije (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komentator HRT-a: Sad bi Srbi da se mire, a batinali su tokom meča Bogdanovića (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2016

Četvrtfinalni meč košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru između Srbije i Hrvatske (86:83) izazvao je veliku pažnju i to ne samo u ove dve zemlje...Ponovo su “orlovi” bili bolji, neporaženi su od komšija u zvaničnim utakmicama, a posle meča bilo je logično da se malo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.