Grbić o osećaju praznine...

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić o osećaju praznine...

Nikola Grbić nije u najboljem emotivnom stanju nakon sporazumnog raskida sa Odbojkaškim savezom.

Nikola Grbić nije više selektor reprezentacije Srbije, a razlog su loši rezultati u kvalifikacionom ciklusu za Olimpijske igre.

"Mi smo zajedno odlučili da je najbolje da bude ovako, da probamo da u interesu nacionalne selekcije probamo da vidimo da li neko drugi može da donese drugačiji pristup, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << energiju, pomeri stvari na bolje, podržavam", rekao je Nikola Grbić.

Selektor reprezentacije Srbije će se uskoro znati, najverovatnije će to biti Slobodan Kovač koji je u pregovorima sa savezom.



"Mislim da je krajnji rezultat prevagnuo u donošenju odluke. Svima je pred očima bilo, ne samo poraz, nego kako smo izgledali na terenu, najviše u toj poslednjoj i odlučujućoj utakmici protiv Italije u Bariju, a koja je odlučivala o odlasku u Tokio. To je je najviše uticalo na dogovor!"
, ističe Grbić.

Nije bilo teških reči, ali je Nikola Grbić u lošem emotivnom stanju zbog loših rezultata reprezentacije.

"Emotivno sam razoren. Osećam se prazno, razočarano jer sam verovao do poslednjeg poena da ako prelomimo jedan set protiv Azura, da ćemo ih dobiti. Valjda zbog tog velikog očekivanja, mene, ljudi u stručnom štabu, svih nas, samim tim i razočaranje jeste toliko", rekao je Grbić za "Žurnal".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.