Godja najbrža u spustu u Kran Montani

Izvor: Beta, 23.Feb.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godja najbrža u spustu u Kran Montani

Italijanska skijašica Sofija Godja ostvarila je danas prvu pobedu u spustu u ovogodišnjem izdanju Svetskog kupa pošto je bila najbrža u trci u Kran Montani.Olimpijska šampionka je do pobede stigla rezultatom 1:29,77.Drugo mesto osvojila je Joana Halen iz Švajcarske sa 0,36 sekundi zaostatka za pobednicom, dok je treća bila njena zemljakinja Lara Gut sa 0,45 sekundi zaostatka.Svetska šampionka Ilka Štuhec nije završila trku.Današnja trka nije imala veliki uticaj na generalni poredak u Svetskom kupu, pošto je i dalje ubedljvo prva Amerikanka Mikaela Šifrin sa 1.794 boda. Druga je Slovakinja Petra Vlhova sa 1.075 bodova, a treća Vendi Holdener iz Švajcarske sa 783.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Gođa slavila u Kran Montani, Štuhec nije završila trku

Izvor: B92, 23.Feb.2019

Italijanska skijašica Sofija Gođa ostvarila je prvu pobedu u spustu u ovogodišnjem izdanju Svetskog kupa pošto je bila najbrža u trci u Kran Montani...Olimpijska šampionka je do pobede stigla rezultatom 1:29,77. Svetska šampionka Ilka Štuhec nije završila trku...Drugo mesto osvojila je Joana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.