Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska ponovo pala: Bronzane Srpkinje ušle u istoriju Olimpijskih igara

Košarkašice Srbije osvojile su bronzanu medalju na debiju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru pobjedom nad Francuskom.

Nakon pobjede u finalu Evropskog prvenstva u Budimpešti prošle godine, Srpskinje su ponovo savladale Francusku, ovog puta rezultatom 70:63.

Srpkinje su sjajno ušle u meč i u prvoj dionici napravile 8 poena prednosti, da bi u drugoj četvrtini pale pa je došlo do egala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Nakon toga uslijedile su dvije sjajne četvrtine Srpskih košarkašica. Bronzu izabranicama Marine Maljković donijela je prije svega jaka odbrana, a i napad je mnogo bolji bio nego u polufinalu protiv Španije.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.