Francuska dobila derbi protiv Španije

Izvor: B92, 30.Jul.2021, 09:25

Francuska dobila derbi protiv Španije

Rukometaši Francuske zabeležili su i četvrtu pobedu na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto su pobedili Španiju sa 36:31.

Trikolore je do nove pobede u Grupi A olimpijskog turnira vodio Nedim Remili sa devet golova, uz samo jedan promašen šut, Igo Deska je postigao sedam, a Nikola Turna četiri gola.

U timu Španije najbolji su bili Aleks Dujšebajev i Aleks Gomes sa po pet golova.

Francuska je prva na tabeli Grupe A sa sve četiri pobede, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je Španija druga sa skorom 3/1.

U istoj grupi, rukometaši Brazila su pobedili Argentinu sa 25:23 i tako stigli do prvog trijumfa na Igrama. Selekcija Argentine je i dalje bez pobede.

Do prve pobede u Tokiju stigao je i Bahrein koji je u četvrtom kolu Grupe B pobedio Japan sa 32:30. Domaćin Olimpijskih igara je poslednji na tabeli bez pobede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.