Fondacija Balkan Bet uručila donaciju organizaciji Dan iz Niša

Izvor: JužneVesti.com, 18.Apr.2024, 15:28

Fondacija "Balkan Bet" uručila donaciju organizaciji "Dan" iz Niša

Fondacija Balkan Bet uručila je donaciju organizaciji "DAN" iz Niša što je druga u nizu društveno odgovornih aktivnosti koje će tokom olimpijske godine sprovesti u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije.
foto: Fondacija "Balkan Bet"Tom prilikom svečano je otvorena i izložba slikarskih i vajarskih radova na temu „Sport i Olimpijada“ koje su izradili članovi Organizacije "DAN", osobe sa autizmom, razvojnim smetnjama i invaliditetom. U ime Fondacije, ček je uručio gospodin Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.
Fondacija Balkan Bet osnovana je sa ciljem da objedini sve humanitarne aktivnosti koje sprovodi naša kompanija, a koje za cilj imaju dobrobit lokalne...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.