FRANCUSKA LIGA NA CENI: 20 miliona evra za prenose

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Mar.2014, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRANCUSKA LIGA NA CENI: 20 miliona evra za prenose

Francuzi su kao reprezentacija mera vrednosti, vlasnici su olimpijske i evropske krune, a dok ostatak Evrope drma kriza, liga trikolora je sve jača.
Gotovo sve što valja u svetskom rukometu, a nije u Nemačkoj našlo je uhlebljenje u zemlji vina i sira, pa i ne čudi podatak da je Bein Sport, područnica Al Džazire za tv prava u narednih pet godina izdvojila 20 miliona evra.
Dosadašnji vlasnik TV prava, Kanal plus moraće da se povuče iz trke, obzirom da je izdvajao 1.2 miliona po sezoni. Promenom vlasnika tv prava i klupske kase će biti punije za oko 50 hiljada evra godišnje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.