FIS: Otkazana takmičenja u Kini

Izvor: B92, 04.Dec.2020, 16:52

FIS: Otkazana takmičenja u Kini

FIS je otkazao nekoliko takmičenja u Kini koja je trebalo da testiraju objekte na kojima će se održati takmičenja na Zimskim olimpijskim igrama 2022. godine.

Međunarodna skijaška federacija je navela da su takmičenja otkazana zbog ograničenja putovanja usred pandemije koronavirusa i zbog obaveznog dvonedeljnog karantina za sve strance u Kini.

"Situacija sa putovanjima će verovatno biti složena i tokom narednih meseci", naveo je FIS.

Otkazani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su, imeđu ostalih, Svetsko prvenstvo u slobodnom skijanju i snoubordu, kao i trke Svetskog kupa u alpskom skijanju, skijaškom trčanju, skijaškim skokovima i nordijskog kombinaciji.

FIS je naveo i da će tražiti nove domaćine ovih takmičenja, kao i da bi svi objekti za Zimske olimpijske igre trebalo da budu završeni u narednih nekoliko nedelja.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Oglasio se i Infantino, prvi čovek FIFA najavio velike promene, ali jedna stvar koči

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2020

Deluje da će biti zanimljivo, samo da se rešimo koronavirusa...Predsednik Svetske kuće fudbala (FIFA) Đani Infantino najavio je se uskoro može očekivati promena formata Svetskog klupskog prvenstva...Prvi čovek FIFA je naveo da će zbog pandemije virusa COVID-19 aktuleni format takmičenja biti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.