FATALNA LEPOTA: Dugo je skrivao od javnosti, a sada se svi dive supruzi Saše Obradovića – izgleda bolje nego pre 26 godina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 19:48

FATALNA LEPOTA: Dugo je skrivao od javnosti, a sada se svi dive supruzi Saše Obradovića – izgleda bolje nego pre 26 godina (FOTO)

Iza uspešnog muškarca po nepisanom pravilu stoji – žena.

Kakav je to košarkaš bio najslikovitije govore trofeji koje je osvojio sa reprezentacijom Jugoslavije - šampion sveta, tri puta prvak Evrope, olimpijski vicešampion... Saša Obradović.

Danas je igračka legenda Crvene zvezde i nekadašnjeg državnog tima uspešan trener Monaka sa kojim je prošlog maja bio učesnik fajnal-fora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evrolige. Kažu prekaljeni profesori životne škole da iza svakog uspešnog muškarca stoji žena. Takav je slučaj očigledno i sa Obradovićem.

O privatnom životu slavnog košarkaša se malo zna, ali se na stranama foto agencije MN Press mogu pronaći slike sa Sašinog venčanja iz jula 1997. godine. Međutim, harizmatični trener je u poslednje vreme podelio koju fotografiju sa suprugom na društvenoj mreži "Iks".

Obradoviću je nedavno jedan pratilac postavio jednostavno pitanje: Da li bi postigao pola ovakvog uspeha da nije bilo nje?

Monte- Carlo television festival

Great experience pic.twitter.com/tkGu4jdpel

— Saša Obradovic (@sasaobradovic69) June 24, 2023

Bez razmišljanja je odgovorio: “Ni blizu, oči moje”.

Roca team family , daghe munegu pic.twitter.com/UqNA2vkVSu

— Saša Obradovic (@sasaobradovic69) December 26, 2023

A, gospođa Obradović, zbilja, izgleda fatalno. I posle gotovo tri decenije braka. Dovoljno da suprug Saša na Dan zaljubljenih konstatuje: "Najlepša žena na svetu."

The most beautiful woman in the world ❤️ Happy Valentines Day to everyone who celebrate pic.twitter.com/dMYuVIH1EM

— Saša Obradovic (@sasaobradovic69) February 14, 2024

Najnovije vesti o KK Crvena zvezda možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.