Epilog krvavog pada: Aman stabilno, ostaje u bolnici zbog potresa mozga

Izvor: Blic, 07.Jan.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epilog krvavog pada: Aman stabilno, ostaje u bolnici zbog potresa mozga

Četvorostruki olimpijski šampion u ski skokovima Švajcarac Simon Aman nalazi se u stabilnom stanju, ali je zadržan u bolnici, pošto je u utorak doživeo težak pad na poslednjem takmičenju tradicionalne novogodišnje turneje "Četiri skakaonice" u Bišofshofenu.

Aman je u drugoj seriji loše doskočio, pao na grudi i nakon udarca glavom u sneg u besvesnom stanju prebačen u bolnicu.

"Simon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Aman je doživeo ozbiljan potres mozga, ima nekoliko ogrebotina, ali ništa nije slomio. Ostaće u bolnici neko vreme kako bi se u potpunosti oporavio od teškog pada", saopšteno je iz švajcarske reprezentacije.

Ukupni pobednik "Četiri skakaonice" je austrijski ski skakač Štefan Kraft, dok je Aman završio na 17. mestu.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠAMPION ZADRŽAN U BOLNICI: Aman doživeo težak potres mozga (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Jan.2015

Četvorostruki olimpijski šampion u ski skokovima Švajcarac Simon Aman nalazi se u stabilnom stanju, ali je zadržan u bolnici, pošto je u utorak doživeo težak pad na poslednjem takmičenju tradicionalne Novogodišnje turneje „Četiri skakaonice“ u Bišofshofenu.. . Aman je u drugoj seriji loše...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.