Izvor: RTS, 20.Avg.2022, 23:08

Emotivan oproštaj "šestorice veličanstvenih", uz remi sa Italijom

Šestorica legendarnih vaterpolista Srbije, članova tima koji je u poslednjih 15 godina osvojio sve što može da se osvoji, uključujući dva uzastopna olimpijska zlata, oprostili su se večeras od reprezentacije u remiju protiv Italije na turniru "Srbija 2022" sa 9:9.
Pred punim tribinama na bazenu Milan Gale Muškatirović bilo je veoma emotivno, a legendarni šampioni Filip Filipović, Andrija Prlainović, Duško i Gojko Pijetlović, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Milan Aleksić i Stefan Mitrović igrali su u poslednjoj četvrtini.

U igru su ušli kada je rezultat bio 8:9, Filipović je postigao gol za 9:9, potom su Italijani izjednačili i sudije su četiri minuta pre isteka vremena "odsvirale kraj".
Kako i dolikuje sportistima koji su među najboljima u istoriji Srbije uz aplauze, ovacije i prigodne poklone od Vaterpola saveza otišli su u "reprezentativnu penziju".
U prvom meču turnira Hrvatska je savladala Francusku 15:11.
Srbija u nedelju od 21 sat igra protiv Hrvatske, a dva sata ranije sastaju se Italija i Francuska.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filipović: Uživanje je večeras biti Srbin

Izvor: B92, 20.Avg.2022

Kapiten vaterpolista Srbije Filip Filipović emotivno je doživeo oproštaj od reprezentacije pred svojim navijačima na bazenu "Milan Gale Muškatirović"...Šestorica vaterpolista Srbije, članovi tima koji je u poslednjih 15 godina osvojio sve što može da se osvoji, zvanično su se oprostila od...

Nastavak na B92...

Emotivan oproštaj "šestorice veličanstvenih", remi Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2022, 09:10

BEOGRAD - Šestorica legendarnih vaterpolista Srbije, članova tima koji je u posljednjih 15 godina osvojio sve što može da se osvoji, uključujući dva uzastopna olimpijska zlata, oprostili su se sinoć od reprezentacije, u remiju 9:9 protiv Italije, na turniru "Srbija 2022".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.