EP: Jelača obezbedila finale

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jun.2012, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Jelača obezbedila finale

Bacačica koplja Tatjana Jelača plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Helsnikiju, pošto je zabeležila rezultat od 57,29 metara, što je njen najbolji rezultat ove sezone.
Cilj je ispunjen. U finalu ću bacati opušteno, a mogu bolje nego u kvalifikacijama. Važno je da sam se vratila i Olimpijske igre polako ulaze u prvi plan – izjavila je Jelača.
Među 12 takmičarki koje su se plasirale u finale, najbolji rezultat ostvarila je Ukrajinka Vira Rebrik sa rezultatom od 61,84 metra.
Finale je na programu u petak uveče.
Igor Šarčević takmičenje okončao pre početka skoka u vis, a do kraja dana Srbiju će predstavljati i Dragutin Topić u kvalifikacijama skoka u vis.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.