EKO Serbia i Olimpijski komitet Srbije poklonili nagradno putovanje na Evropske igre 2023 u Krakovu

Izvor: PRObjave.com, 28.Jun.2023, 15:18

EKO Serbia i Olimpijski komitet Srbije poklonili nagradno putovanje na Evropske igre 2023 u Krakovu

EKO Serbia, povodom 10. rođendana EKO Smile kluba, i Olimpijski komitet Srbije, nagradili su jednog ljubitelja sporta nagradnim putovanjem na Evropske igre, koje se ove godine održavaju u Krakovu, u Poljskoj.
„Pre 10 godina, EKO Serbia pokrenula je Smile lojalti program, s ciljem da, kroz različite pogodnosti i benefite, nagradi svoje kupce za dugogodišnje poverenje i lojalnost. Obeležavanje jubileja je prilika za slavlje, a želja nam je da tim povodom naše kupce obradujemo posebnim poklonima koje će pamtiti čitavog života. Verujemo da će i dobitnica ove vredne nagrade, kao deo EKO tima na Evropskim igrama u Krakovu, snažnom podrškom dati dodatni vetar u leđa srpskim sportistima da postignu što bolje rezultate. Kao kompanija koja podržava sport, u partnerstvu sa Olimpijskim komitetom Srbije, želimo da doprinesemo širenju sportskog duha u Srbiji", izjavio je Aris Karousos, generalni direktor EKO Serbia.
Dobitnici nagradnog putovanja, Gordani Milenković nagradu su uručile Komercijalna direktorka EKO Serbia Nataša Vukišić i reprezentativka Srbije u džudou i članica Tima Srbija za Evropske igre 2023 Jovana Bunčić. Dobitnica je izabrana na konkursu koji je trajao od 28. aprila do 3. maja, a nagrađena je za čestitku povodom 10. rođendana EKO Smile kluba. Nagradno putovanje biće realizovano u periodu od 21. do 28. juna 2023. godine, a pored plaćenih troškova prevoza i smeštaja, obezbeđene su i ulaznice za svaki dan ovog značajnog sportskog takmičenja.
Evropske igre 2023, koje se održavaju od 21. juna do 2. jula, najveće je multisportsko takmičenje u ovoj godini. Ova sportska manifestacija okupiće preko 7.000 sportista, iz 48 evropskih zemalja, koji će se takmičiti u 29 sportova. Takođe, biće održana i kvalifikaciona takmičenja za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.
EKO Serbia kao sponzor Olimpijskog komiteta Srbije, nastavlja da podržava srpske sportiste i biće uz njih i tokom njihovog pohoda na osvajanje novih medalja i sportskih rekorda na Olimpijskim igrama u Parizu. A EKO Smile klub i za narednu deceniju ima visoko postavljene ciljeve koji će omogućiti da i dalje ostane među vodećim lojalti programima u Srbiji.

O EKO SERBIA A.D.
Kompanija EKO Serbia a.d. je članica poslovne grupe HELLENiQ ENERGY, vodeće integrisane energetske grupacije u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope, čije aktivnosti obuhvataju proizvodnju, snabdevanje i trgovinu svim vrstama energije, sa sve većim fokusom na čistu energiju i obnovljive izvore energije. Od svog osnivanja 2002. godine, kompanija je u Srbiji uložila više od 100 miliona evra, posluje kroz mrežu od 57 benzinskih stanica pod brendom EKO, koji nesporno predstavlja sinonim za pouzdanost, kvalitet i vrhunsku uslugu. Glavni ciljevi grupe su da postigne vodeću poziciju inovativnog međunarodnog lidera u oblasti energetskog poslovanja, da bude prvi izbor potrošača nudeći proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta, bezbedne uslove rada, uz poštovanje okoline i svojih potrošača, istovremeno dajući društveni doprinos zajednici.
Eminent Communications
Serdar Janka Vukotića 2
11090 Beograd
Tel: +381 (0) 63 7704 876
Email: emina@eminentkomunikacije.rs
Web: www.eminentkomunikacije.rs
Kontakt:
Emina Ferizović
Funkcija: CEO
Tel: +381 (0) 63 7704 876
Email: emina@eminentkomunikacije.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.