Dominantno  Srbija startovala ubedljivom pobedom

Izvor: B92, 25.Jul.2021, 06:45

Dominantno " Srbija startovala ubedljivom pobedom

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Dominikansku Republiku sa 3-0 (25:18, 25:12, 25:20) u setovima na prvom meču na Olimpijskim igrama.

Srbija je na prošlim Olimpijskim igrama osvojila srebrnu medalju i sada bi naše odbojkašice mogle da odu i korak dalje.

Olimpijski turnir počele su protiv Dominikanske republike i u dominantnom maniru ostvarile prvi trijumf pred meč sa domaćinom Japanom koji počinje za dva dana.

Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izgubila prvi poen na meču, ali je zato dobila sva tri seta bez ikakvih problema. Kako je prvi set odmicao, tako je Srbija igrala sve bolje, a igračice Dominikanske republike nisu imale odgovor na igru Tijane Bošković.

Samo u tom prvom setu je imala devet osvojenih poena i pomogla Srbiji da sa 25:18 dobija taj prvi set. U drugom je bilo malo napetije na samom startu, ali onda sledi spektakularna serija i za tren oka od 6:6 dolazimo do 14:9.

Bilo je jasno da će Srbija bez većih problema doći do 2-0, a verovali ili ne sa 25:12 su dobile drugi period. U trećem, počele su sa 5:2, pa je Dominikana stigla na 8:8 i onda ponovo stiže serija Srbije 15:11, pa onda i 20:15.

Ipak, uspele su Dominikanke da se vrate makar malo i treći set izgube sa 25:20, što je značilo dominantnu predstavu i laku pobedu Srbije u prvom kolu Olimpijskih igara.

Bravo!

Meč pratite uživo putem našeg LIVE BLOG-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.