Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2021, 17:48

Dobre vesti iz Krima: Francuskinja koja je dva puta kolabirala je na kućnom lečenju

Olimpijska šampionka je u stabilnom stanju

Potpuni šok doživeli su svi prisutni na utakmici Lige šampiona između Krima i Meca. Po završetku meča rukometašica slovenačkog tima Osian Sersien Ugolin se srušila posle završnog pozdravljanja. Dva puta je kolabirala, posle čega je prebačena u Univerzitetski klinički centar u Ljubljani. Na zvaničnom sajtu Krima javljaju da se francuska reprezentativka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i olimpijska šampionka oseća dobro, da je već na kućnom lečenju i da će se uskoro pridružiti timu.

Mec je dobio ovaj meč rezultatom – 29:28. Posle utakmice je Francuskinja legla na teren, a igračice oba tima su je okružile dok je medicinska služba nije povratila u svesno stanje. Ona je potom bila u bolnici, a onda je nastavila sa oporavkom kod kuće. Osian Sersien Ugolin ima 23 godine i već drugu sezonu igra u slovenačkom Krimu. Ovog leta se u Tokiju radovala zbog osvajanja zlatne olimpijske medalje.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.