Dobra su ekipa, igraju lepo, ali imaju gubitnički mentalitet: Konte, slavi kad nema ko da te juri (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2017, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra su ekipa, igraju lepo, ali imaju gubitnički mentalitet: Konte, slavi kad nema ko da te juri (VIDEO)

Umesto da pritisne lidera, Totenhem izgubio gradski duel sa Vest Hemom i ostao bez realnih šansi za titulu

Prošle sezone nezainteresovani Čelsi ukočio Totenhem (2:2) i uručio pehar prvaka Lesteru. I ove su Mamuze gubitnici. Igraju lepo, imaju fino skockan tim, ali kad je frka - nema ih nigde. Skoro da nisu postojali ni na Olimpijskom stadionu u Londonu, gde ih je porazio Vest Hem (0:1) i praktično odlučio trku u Premijer ligi koja se posle dva kiksa Plavaca >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << činila zanimljivijom nego inače.

Čekićari su lupili po glavi ekipu Maurisija Poketina, ostavili ih na četiri boda zaostatka za liderom i sad je izvesno da će Antonio Konte proslaviti šampionsku krunu, jer nema ko da ga juri. Nema, pošto je Totenhem pretrpeo poraz posle devet vezanih trijumfa i ako u ponedeljak na Stamford bridžu padne Midlzbro slavlje za sastav našeg Nemanju Matića će moći da počne.

Gol odluke u prvom susretu 36. runde postigao je Manuel Lasini. Argentinac je u 65. minutu iskoristio gužvu u kaznenom prostoru i zatresoa mrežu Iga Lorisa, pokazavši da je izuzetno inspirisan u londonskim derbijima. Bio je to njegov deveti pogodak u 14 okršaja protiv timova iz glavnog grada Engleske. I zadovoljena pravda, jer je još u prvom poluvremenu francuski golman brutalno srušio ofanzivnog vezistu i izvukao se bez kartona. A trebalo je da bude isključen.

PREMIJER LIGA, 36. kolo

Petak

Vest Hem - Totenhem 1:0 (0:0)

/Lansini 65/

Subota:

13.30 Mančester Siti - Kristal Palas

16.00 Barnli - VBA

16.00 Bornmut - Stouk

16.00 Hal - Sanderlend

16.00 Lester - Votford

18.30 Svonsi - Everton

Nedelja:

14.30 Liverpul - Sautempton

17.00 Arsenal - Mančester Junajted

TABELA:

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.