Dobar otpor olimpijskim šampionkama

Izvor: Mondo, 24.Nov.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar otpor olimpijskim šampionkama

Novi poraz rukometašica Srbije, pred odlazak na Evropsko prvenstvo.

Foto: MN Press

Novi poraz, posle preokreta!

Ženska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je danas od Rusije rezultatom 33:32 (14:17), u drugoj utakmici na pripremama u Rumuniji.

Srbija je tako zauzela četvrto mesto, pošto je prethodno izgubila u polufinalu od domaćina Rumunije.

Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rukometašice će se u nedelju vratiti u Beograd, gde će boraviti do srede, kada će otići u Francusku na Evropsko prvenstvo.

SRBIJA: Stojiljković 4, Vukajilović 2, Radojević 1, Pop-Lazić 5, Radojević 1, Nikolić 5, Lavko 6, Lekić 3, Krpež-Slezak 4, Radosavljević 1.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Minimalni poraz rukometašica od Ruskinja pred EP

Izvor: N1 televizija, 25.Nov.2018, 01:51

Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Rusije 32:33 (17:14) u borbi za treće mesto na „Kupu Karpata“ u Bukureštu...Odlično prvo poluvreme odigrale su izabranice selektora Ljubomira Obradovića, vodile su i 41. minutu (23:20), ali je kraj pripao olimpijskim šampionkama...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.