Divac: Nije mi drago što sam jedini kandidat za predsednika OKS

Izvor: Blic, 31.Okt.2012, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Divac: Nije mi drago što sam jedini kandidat za predsednika OKS

Aktuelni predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Vlade Divac neće imati protivkandidata za tu funkciju u narednom olimpijskom ciklusu, saopštio je nacionalni olimpijski komitet.

Predsedništvo OKS zakazalo je Izbornu Skupštine za 7. novembar i utvrdilo liste kandidata za organe Olimpijskog komiteta u ciklusu Rio 2016, a na izbornoj sednici članovi Skupštine glasaće za predsednika i članove Izvršnog i Nadzornog odbora.

Divac je rekao da mu nije drago >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je jedini kandidat za tu funkciju na predstojećim izborima, ali da velika podrška sportskih saveza govori da je u prethodne četiri godine njegov tim radio dobro.

"Hoću da se zahvalim na podršci koju sam dobio od Saveza. Iskreno, nije mi drago što sam jedini kandidat, ipak, podrška pokazuje da smo radili kako treba u prethodnom periodu. U narednom četverogodišnjem ciklusu zadatak će nam biti da uradimo bolje ono što nismo u prethodnom mandatu, da dobre stvari ponovimo i da na sledećim Olimpijskim igrama u Riju napravimo dobre rezultate", rekao je Divac novinarima u beogradskom hotelu Zira, gde je prisustvovao otvaranju Međunarodnog seminara sportske medicine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.