DO KATARA NA DVA TOČKA: Neverovatan podvig Srbina! Dočekao ga kapiten Tadić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 14:05

DO KATARA NA DVA TOČKA: Neverovatan podvig Srbina! Dočekao ga kapiten Tadić (VIDEO)

Za divljenje...

Poznati srpski biciklista Zoran Zivlak je zbog "Orlova" proputovao na svom biciku ceo svet u poslednjih nekoliko godina. Prvo je išao u Rusiju, ali i na Olimpijske igre u Japan, gde mu se nije dalo da uživa usled pandemije koronavirusa. Sada je na dva točka stigao i do Katara.

Zivlak je krenuo  preko Bugarske, Gruzije, Jermenije, Irana, Emirata i Saudijske Arabije, a za to mu je trebalo više od četiri meseca na putu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Hvala na dočeku. Kada ja dođem, mi pobeđujemo. Nadam se i sada. Nešto duže od četiri meseca trajalo je putovanje. Bilo je za dušu, pa se malo oteglo. Kriznih trenutaka bilo je svakodnevno, ali kada dođete na cilj, prvenstvo je vaše. Najlepše je bilo kroz Iran, pun sam utisaka - rekao je Zoran i potom otkrio šta nosi sa sobom na put.

- Čergarski je to život. Zahteva puno, sa malo toga možete da preživite, svi smo konformisti, pa dočekamo nekada i hotel. Najosnovnije ponesem, šator, odeću za tople i hladnije uslove.

Nakon uspešno pređenog puta, dočekao ga je Dušan Tadić sa kojim je razmenio utiske o putovanju, a kapitenu "orlova" poklonio je suvenir, a ovaj mu se odužio potpisanom majicom.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novosađanin Zoran Zivlak posle 4 meseca na biciklu stigao do Katara da bodri Srbiju (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 24.Nov.2022, 09:57

Novosađanin Zoran Zivlak napravio je podvig vredan divljenja. On je na svom biciklu posle četiri meseca stigao u Katar da gleda prvi meč naše reprezentacije koja od 20:00 časova igra sa Brazilom. I to mu nije prvi put. Na svom biciklu Kapriolu putovao je prethodno u Rusiju, ali i na Olimpijske igre...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.