Crvendakić: Najvažnije da imamo šansu za Olimpijske igre VIDEO

Izvor: B92, 24.Jun.2023, 20:35

Crvendakić: Najvažnije da imamo šansu za Olimpijske igre VIDEO

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Crnu Goru sa 63:58 i tako su obezbedili kvalifikacije za Olimpijske igre.

Jedna od najboljih u timu Srbije je bila Aleksandra Crvendakić koja je upisala 11 poena uz pet skokova.

"Svakako da nam je ublažilo malo ove utakmice što smo odigrali, niko od nas se nije osećao sjajno posle onakve utakmice protiv Belgije, ali najbitnije da imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šansu da se plasiramo na Olimpijske igre što je u ovom trenutku i najvažnije.", kaže Crvendakić.

"Nama je ova utakmica bila kao finale, teška utakmica svakako, ali nekako mislim da smo uspeli da se skupimo i odigramo na pravom nivou"

O utakmici protiv Nemačke za peto mesto.

"Da, svakako mislim da bi bilo lepo da završimo turnir sa pobedom i sigurna sam da ćemo se dobro pripremiti za taj meč", zaključuje Aleksandra Crvendakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.