Cimirot: Nismo bez šansi

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2014, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cimirot: Nismo bez šansi

SARAJEVO - Nismo bez šansi iako je Borusija iz Menhengladbaha favorit, poručuje Gojko Cimirot, fudbaler Sarajeva, uoči večerašnje prve utakmice plej ofa za Ligu Evrope.

Meč se igra sa početkom u 20.45 na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase - Koševo", gdje se - prema najavama i informacijama sa prodajnih mjesta ulaznica - očekuje oko 30.000 gledalaca.

"Očekuje nas najteži protivnik do sada. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Pripreme za utakmicu teku u najboljem redu. Vjerujem da ćemo do samog početka biti optimalno spremni za tih 90 minuta. Oni su favoriti u ovoj utakmici, ali podsjećam da smo u drugom, odnosno trećem pretkolu takođe izbacili favorizovane ekipe, Haugesund iz Norveške i grčki Atromitos. Upravo zato u jednoj dobroj atmosferi i raspoloženju ulazimo u utakmicu i nadamo se da možemo napraviti nešto više", kazao je Cimirot.

Ističe da će podrška sa tribina biti od velikog značaja za igrače "bordo tima".

"Svojim navijanjem, naši navijači nam uvijek pomažu i vjerujem da će napuniti 'Koševo' do posljednjeg mjesta. Borusija je izuzetno kvalitetna ekipa i potrebna nam je podrška sa tribina", dodao je Cimirot.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Spektakl na Koševu: Sarajevo jurilo i stizalo Gladbah, Hrgota presudio! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2014

Odličan meč plej-ofa za Ligu Evrope između Sarajeva i Borusije iz Menhengladbaha na Koševu završen je pobedom nemačke ekipe, koja je posle brojnih preokreta na kraju slavila rezultatom 3:2 (2:1)...Domaćin je još od 11. minuta bio prinuđen da juri prednost rivala, pošto je Andre Han na asistenciju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.