Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 12:42

Četiri puta je odjavio reprezentaciju, sada se najavio za Olimpijske igre

Želi da bude deo nacionalnog tima.

Košarkaš Bruklina Ben Simons izjavio je da mu je cilj da naredne godine igra za selekciju Australije na Olimpijskim igrama u Parizu.

Simons (27) je u mlađim selekcijama igrao za Australiju, ali još nije nastupio u seniorskoj konkurenciji. On je najavljivao da će igrati za Australiju na OI 2016. i 2021, ali se povukao iz nacionalnog tima da bi se što bolje pripremio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za klupske obaveze.

Takođe obećao je da će da bude u selekciji Australije na SP 2019. i 2023, ali je oba puta odlučio da preskoči reprezentativne obaveze.

- Želim da igram za Australiju na OI u Parizu. Dobio sam brojne poruke iz Australije da bi trebalo da igram za reprezentaciju. Igraću kada budem spreman. Prethodnih godina nisam bio spreman, ali moj cilj je da sledeće godine budem u olimpijskim timu Australije - rekao je Simons.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.