Čavić: Ivana doživela veću nepravdu od mene

Izvor: RTS, 13.Avg.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čavić: Ivana doživela veću nepravdu od mene

Bivši srpski plivač Milorad Čavić smatra da je atletičarka Ivana Španović doživela veću nepravdu nego što je on na Olimpijskim igrama u Pekingu kada je Amerikanac Majkl Felps na kontroverzan način osvojio zlatnu medalju ispred njega.
Španovićeva je zauzela četvrto mesto u skoku udalj na Svetskom prvenstvu u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Londonu, iako je u šestoj seriji imala skok za zlato, ali joj se odlepio broj i ostavio trag u pesku što joj je donelo slabiji rezultat.

"Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u Pekingu. Ovo je velika sramota i skandalozno za IAAF", objavio je Čavić na svom Tviter profilu.
Atletski savez Srbije žalio se na odluku sudija, ali je zahtev odbijen uz obrazloženje, kako je navedeno iz ASS, da bi bilo teže da se odbije žalba Amerikanaca jer su atletičarke iz te zemlje Britni Ris i Tijana Bartoleta osvojile zlato, odnosno bronzu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

(VIDEO) SRPSKA HEROINA VRATILA OSMEH NA LICE Ivana Španović: Ima puno razloga za sreću, život je prelep!

Izvor: Kurir, 13.Avg.2017

Srpska atletičarka Ivana Španović vratila je osmeh na lice posle pha koji ju je zadesio na Svetskom prvenstvu u Londonu gde je zauzela četvrto mesto.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.