Brguljan: Srbija dobija Hrvatsku 5 razlike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brguljan: Srbija dobija Hrvatsku 5 razlike

Crnogorski vaterpolista Darko Brguljan izrazio je uverenje da će Srbije izvojevati pobedu sa pet gola razlike u duelu sa Hrvatskom u borbi za zlato na Olimpijskim igrama u Riju.

"Sada izgleda da je Hrvatska čudo, ali doći će im Srbija u finale i dobiće ih pet razlike", rekao je Brguljan, posle poraza od Hrvatske (12:8) u polufinalu turnira.

Brguljan smatra da reprezentacija Crne Gore nije izdržala veliki pritisak protiv olimpijskog šampiona.

"Ušli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo loše u utakmicu. Malo trema, malo pritisak jer smo treći put u ovoj situaciji, a zna se kako smo prolazili. Šteta, jer nismo slabiji od Hrvatske. Imali smo veliku šansu, ali moramo da probamo da zaboravimo poraz", rekao je Brguljan, čija ekipa se u borbi za bronzu sastaje sa Italijom.

Finale između Srbije i Hrvatske igra se u subotu od 22.50 po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.