Bregar pred susret sa olimpijskim prvakom: Ulazimo u meč rasterećeno

Izvor: B92, 10.Dec.2021, 19:09

Bregar pred susret sa olimpijskim prvakom: Ulazimo u meč rasterećeno

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar rekao je da očekuje da će igračice biti strpljive u napadu protiv Francuske

On je dodao da je najbitnije da se zaustavi bekovska linija protivnika.

"Očekujem da budemo strpljivi u napadu, ne smemo da završavamo brzo napade, moramo da budemo još strpljiviji. Najbitnije je da zaustavimo njihovu bekovsku liniju", rekao je Bregar, preneo je Rukometni savez Srbije.

Rukometašice Srbije igraće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u subotu u Granoljersu drugi meč druge faze Svetskog prvenstva protiv Francuske.

Srbija je u četvrtak pobedila Crnu Goru sa 27:25, i sada zauzima treće mesto sa četiri boda, dok je Francuska vodeća sa šest bodova.

Bregar je ocenio da su svi zadovoljni pobedom nad Crnom Gorom, ali da nema mnogo vremena za odmor.



"O Francuskoj ne treba puno da se priča, one su olimpijske prvakinje, nisu mnogo promenile sastav. Mislim da je to jedna od najboljih odbrana na Svetskom prvenstvu. Imaju jak individualni kvalitet"
, rekao je on.

Rukometašica Tamara Radojević je rekla da selekcija ide iz utakmice u utakmicu, ali da je Francuska ozbiljan protivnik.

"Možemo da uđemo rasterećeno, jer one nose ulogu favorita, i na njima će biti pritisak veći nego na nama. I mi onda možemo da igramo rasterećenije i slobodnije. Ponekad to rasterećenje dovede do nekog iznenađenja", zaključila je Radojević.

Plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva osiguraće po dve najbolje plasirane selekcije iz sve četiri grupe.

Meč između Srbije i Francuske na programu je u subotu od 18.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bregar: Protiv najbolje odbrane, strpljivo u napadu

Izvor: N1 televizija, 10.Dec.2021

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar govorio je u petak o duelu sa Francuskom koju Srbiju očekuje u subotu na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.