Brazil i Argentina igraju novi meč, četvorica suspendovani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2022, 12:58

Brazil i Argentina igraju novi meč, četvorica suspendovani

Fudbalske reprezentacije Brazila i Argentine odigraće novu utakmicu, nakon što je duel kvalifikacija za Mundijal u septembru prekinut već u petom minutu, odlučila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA).

Utakmica je prekinuta zbog ulaska na teren brazilskih zdravstvenih radnika, koji su tvrdili da četvorica argentinskih fudbalera nemaju dozvolu za boravak u Brazilu.

Prema tadašnjim zdravstvenim protokolima u Brazilu, Emilijano Buendija, Emilijano Martinez, Đovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Lo Selso i Kristijan Romero, članovi engleskih timova, morali pre izlaska na teren provesti dve nedelje u izolaciji.

Sva četvorica kažnjeni su sa dve utakmice suspenzije.

Mesto i vreme odigravanja biće naknadno određeni.

FIFA je ujedno kaznila FS Brazila sa 500.000 švajcarskih franaka, a FS Argentine sa 200.000 jer nisu osigurali "mir i sigurnost".

I Brazil i Argentina već su obezbedili plasman na Mundijalu u Kataru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva trka Nevene Ignjatovic na ZOI 2022.

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 14.Feb.2022

Predstavnica Srbije na Zimskim olimpijskim igrama Peking 2022 Nevena Ignjatovic sutra nastupa u spustu. Ona je danas ucestvovala na poslednjem zvanicnom treningu u ovoj disciplini pred sutrasnju trku. .Nakon jucerasnjeg otkazivanja drugog zvanicnog treninga spusta usled jakog i obilnog snega koji je..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Ignjatović nije zadovoljna spustom: Cilj je da se spremim za alpsku kombinaciju

Izvor: Danas, 15.Feb.2022, 10:35

Srpska skijašica Nevena Ignjatović rekla je da nije zadovoljna svojim skijanjem na današnjoj trci spusta na Zimskim olimpijskim igrama, ali je istakla da joj je glavni cilj bio upoznavanje staze i priprema za alpsku kombinaciju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.