Bogdanović, kajaši, Španović i Srbija - Hrvatska

Izvor: Press, 17.Avg.2016, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović, kajaši, Španović i Srbija - Hrvatska

Posle fantastičcnog utorka za srpske sportiste na Olimpijskim igrama u sredu su na programu novi izazovi, a vrlo je moguće i nove radosti.
Foto twitter@OKSrbija
Danas počinje takmičenje u tekvondou, a od 14 sati, u kategoriji do 49 kilograma, startuje Tijana Bogdanović, veliki srpski adut za medalju. U isto vreme na scenu stupaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kajakaši, Marko Tomićević i Milenko Zorić u disciplini K2-1000, Marko Novaković i Nebojša Grujić u K2-200, odnosno Dalma Benedek - Ružičić u K1-500.
Mihail Dudaš od 14.30 sati startuje u desetoboju, a Amela Terzić od 16 sati u kvalifikacijama na 800 metara.
A uveče praktično nema spavanja, očekuje se da Bogdanović stigne do završnih borbi koje počinju od jedan sat, u dva startuje finale u skoku u dalj i Ivana Španović i poslastica na kraju, od 3.30 sati, četvrtfinale između košarkaša Srbije i Hrvatske.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRAVO, SPORTISTI! Zlato, finale i tri polufinala u Riju!

Izvor: Prva.rs, 17.Avg.2016

Rvač Davor Štefanek doneo je Srbiji prvo medalju u Brazilu: postao je olimpijski šampion u kategoriji do 66 kilograma.. U međuvremenu, sjajne su bile i naše ekipe: u polufinale redom su se plasirali košarkašice, vaterpolisti i na kraju odbojkašice.. Tačku na fantastičan utorak stavila je Ivana...

Nastavak na Prva.rs...

Danas nova iskušenja za srpske sportiste

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2016

Posle fantastičnog utorka za srpske sportiste na Olimpijskim igrama u sredu su na programu novi izazovi, a vrlo je moguće i nove radosti...Danas počinje takmičenje u tekvondou, a od 14 sati, u kategoriji do 49 kilograma, startuje Tijana Bogdanović, veliki srpski adut za medalju...U isto vreme na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.