Bogdan progovorio o razlozima!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan progovorio o razlozima!

Koje su to "stvari"?

Bogdan Bogdanović je bio najbolji pojedinac naše reprezentacije u dosadašnjem toku prvenstva i naša je uzdanica u borbi za Olimpijske igre.

"Težak poraz. Svi sada mogu da kažu šta god hoće tražeći razloge zbog kojih smo izgubili. Šteta, imali smo dobru atmosferu. U protekla dva dana desile su se neke stvari koje su nas možda poremetile. Ipak, kao profesionalci morali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo mnogo bolje da odreagujemo i mnogo bolje da odigramo", rekao je Bogdan.

"Ne mogu sada da izdvojim jedan razlog, svi smo krivi podjednako. Jedno veliko iskustvo, porazi su najbolje lekcije", rekao je Bogdanović.

Bogdan Bogdanović smatra da sa ponosom treba odigrati poslednje dve utakmice na prvestvu.

"Kraj je borbe za medalju, zbog koje smo došli na Svetsko prvenstvo. Šta je tu je, dešava se i najboljima. Treba ponosno odigrati dve poslednje utakmice i ponosno se vratiti kući, da makar završimo prvenstvo pobedom. Olimpijske igre jesu motiv, ali sada su sve emocije usmerene ka ovom porazu", ističe Bogdan, prenose "Novosti".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PROBLEMI Bogdanović progovorio o razlozima poraza od Argentine

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019

Kao naš najbolji šuter Bogdan Bogdanović je preuzimao odgovornost, vukao nacionalni tim, ali često je bio usamljen. Nije imao dovoljnu podršku saigrača, bar u onim najtežim iskušenjima, protiv Španije i Argentine. Poraz od “gaučosa” je prekinuo san o borbi za medalju, ali i doveo u pitanje...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.