Izvor: Beta, 24.Jan.2022, 23:13

Bivši olimpijski šampion preminuo od korona virusa

Bivši olimpijski šampion u gimnastici Madjar Silvester Čolanji preminuo je danas od korona virusa, saopštili su madjarski sportski zvaničnici.Čolanji je hospitalizovan početkom decembra, a prethodnih nekoliko nedelja proveo je na respiratoru.Madjarski olimpijski komitet i gimnastički savez te zemlje objavili su zajedničko saopštenje u kome su potvrdili da je Čolanji preminuo danas u 51. godini.Čolanji je osvojio zlatnu medalju u takmičenju na krugovima na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. U Atlanti 1996. je stigao do srebrene medalje, a bio je i svetski prvak 2002. godine.Šest puta je osvajao medalje na evropskim prvenstvima, a 2000. i 2002. izabran je za madjarskog sportistu godine.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bivši olimpijski šampion preminuo od korona virusa

Izvor: Radio 021, 25.Jan.2022, 08:04

Bivši olimpijski šampion u gimnastici, Mađar Silvester Čolanji, preminuo je od korona virusa, saopštili su mađarski sportski zvaničnici.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.