Belgijanka oduševljena: Novak je pravi entuzijasta

Izvor: B92, 28.Jul.2021, 03:39

Belgijanka oduševljena: Novak je pravi entuzijasta

Belgijska košarkašica An Vouters ima čast da u 40. godini prvi put nastupa na Olimpijskim igrama.

Kaže da je zbog toga srećna kao dete, a posebno jer je imala priliku da upozna i svog omiljenog tenisera, Novaka Đokovića.

Voutersova kaže da je dugo čekala na priliku da igra na velikom takmičenju.

"Jako dugo sam čekala na ovu šansu. Ovo je kulminacija svih snova. Da mi je 2016. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neko rekao da ću biti pet godina kasnije na igrama, smejala bih mu se. Ovde ću da završim karijeru. Dirnuta sam jer živim svoj san", rekla je An za "Dernijer Er".

Kaže da je ponosna na što što je u grupi starijih sportista u Tokiju. Neke je imala prilike i da sretne, poput kolege košarkaša, Španca Pau Gasola.

"Tražila sam da se fotografišemo. Rođeni smo iste godine. On me inspiriše. Federer takođe nastavlja iako sve više gubi, ali ranije je sve osvojio. Mislili su da će stati posle te 20. grend slem titule, ali i dalje ima tu strast, kao ja, kao Pau".

Ipak, ona voli kako igra Novak Đoković. Koleginica Maržori Karpreo je ta koja je pomogla da upozna Novaka.

"Šetala sam sam Maržo. Rekla mi je, 'Đoković, Đoković', ali nisam ga videla. U stvari, niži je od mene, barem za moju visinu (195). Moraću da nastavim da šetam sa Maržo, jer ona viđa zvezde svakodnevno. Stala sam i pričala sam sa Novakom dvadesetak sekundi. On je pravi entuzijasta", poručila je belgijska košarkašica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.