BL - Bikovi protutnjali prestonicom

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BL - "Bikovi" protutnjali prestonicom

Fudbaleri Red Bul Lajpciga ubedljivo su slavili na gostovanju Herti. Timo Verner junak meča, Grujić i dalje van protokola.

Utakmica desetog kola nemačke Bundeslige između Herte i Red Bul Lajpciga završena je ubedljivom pobedom gostujućeg tima.

Ekipa Lajpciga slavila je rezultatom 3:0 (1:0) u prestonici i tako zadržala priključak za vodećim Borusijom i drugoplasiranim Bajernom.

Gosti su stigli do vođstva već u sedmom minutu preko Tima Vernera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a isti igrač duplirao je prednost Lajpciga u 53. miutu.

Petnaest minuta pre kraja Mateus Kunja pogađa za 3:0 i postavlja konačan rezultat na "Olimpijskom stadionu" u Berlinu.

Herta je i danas igrala bez Marka Grujića koji se oporavlja od povrede skočnog zgloba. Klub iz Berlina upisao je drugi poraz u Bundesligi, dok je Lajpcig petom pobedom smanjio zaostatak za Bajernom i zadržao korak za vodećom Borusijom iz Dortmunda.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.