Anja Crevar: Ostanite kod kuće kako bi ovo što pre prevazišli

Izvor: RTS, 10.Apr.2020, 21:03

Anja Crevar: Ostanite kod kuće kako bi ovo što pre prevazišli

Sa 16 godina Anja Crevar je bila najmlađi član tima Srbije na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.Za igre u Tokiju ispunila je normu na 400 metara mešovito, a pandemija i odlaganje igara uticali su na to da sada trenira kod kuće u izolaciji.
Poput sportista širom sveta i Anja Crevar je organizovala redovne treninge u specifičnim kućnim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uslovima tokom karantina, a svoje iskustvo je podelila uz apel da ostanemo kod kuće kako bi doprineli zaustavljanju širenja pandemije.

„Treniram u svojoj kući gde sam u karantinu već 26 dana jer sam došla iz Španije. Bazeni i teretane ne rade pa sam morala da improvizujem mini teretanu i bazen kod kuće. Kao što svi znamo Olimpijske igre su odložene ali ciljevi i dalje stoje, pa moram da održim formu. Želim svima da poručim da ostanu kod kuće kako bi ovo što pre prevazišli, jer pored treniranja postoje razno-razni načini da se kvalitetno provede vreme u karantinu." Rekla je Anja Crevar.
Anja Crevar je jedna od četvoro srpskih plivača koji imaju ispunjenu normu za Olimpijske igre u Tokiju koje su na programu od 23. jula do 8. avgusta 2021. godine.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.