Ana Crevar bez finala na 400 metara mešovito na OI

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2016, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Crevar bez finala na 400 metara mešovito na OI

Plivačica Anja Crevar nije uspela danas da se plasira u finale trke na 400 metara mešovito na Olimpijskim igrama u Riju.

Crevar je trku završila kao druga u svojoj kvalifikacionoj grupi s vremenom četiri minuta, 43 sekunde i 19 stotinki. Ona je u ukupnom plasmanu zauzela 20. mesto.

Najbolje vreme u kvalifikacijama imala je Mađarica Katinka Hosu. Ona je stazu preplivala za četiri minuta, 28 sekundi i 58 stotinki i samo joj je 15 stotinki nedostajalo da obori svetski rekord Kineskinje Je Šiven.

Finale u ovoj disciplini je noćas u 3:45.

Autor: Beta/Foto: Rojters
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Katinka Hosu oborila svetski rekord na putu do zlata u Riju

Izvor: Beta, 07.Avg.2016, 04:41

Madjarska plivačica Katinka Hosu osvojila je svoju prvu olimpijsku medalju, a ujedno je i postavila novi svetski rekord u trijumfu na 400 metara mešovito na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.Madjarska zvezda koja ima nadimak "Gvozdena dama" zbog svog napornog rasporeda treniranja popravila je rekord...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.