Zvezda pozvala Delije na fer navijanje protiv Pazaraca

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2011, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pozvala Delije na fer navijanje protiv Pazaraca

Crvena zvezda će u subotu u okviru devetog kola Jelen Super lige ugostiti Novi Pazar. Bez ikakve dileme, ovaj meč bi trebalo da ima epitet „visokog rizika”, a na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda pozvali su svoje navijače da se okupe u što većem broju.

Ujedno, Zvezda je Delije pozvala da fer i sportski navijaju za svoj klub, bez vređanja protivnika. Već sada se zna i da će pristalice Novog Pazara biti smeštene u „kavezu” na istočnoj tribini Marakane.
Ukoliko gosti budu jednako brojni kao na gostovanju Partizanu u prvom kolu, nema sumnje da će u subotu na našem najvećem stadionu biti sjajna atmosfera.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.