Večeras svečani doček srpskih olimpijaca

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras svečani doček srpskih olimpijaca

Olimpijskom timu Srbije, koji je predstavljao našu zemlju na Olimpijskim igrama u Londonu, večeras će od 19.30 časova svečanom vožnjom početi doček koji će se završiti pred Skupštinom grada Beograda.

Olimpijci Srbije

 

Olimpijci Srbije će se okupiti u 19.30 sati ispred zgrade generalnog sponzora Olimpijskog komiteta Srbije kompanije "Telenor" na Novom Beogradu, odakle će krenuti na svečanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << vožnju ka Skupštini grada, saopštio je Olimpijski komitet Srbije.

 

Autobus s našim olimpijcima kretaće se ulicom Omladinskih brigada do opštine Novi Beograd, preko Bulevara Mihajla Pupina, Brankovog mosta i Brankove ulice, zatim Prizrenskom, preko Terazija, Ulicom kralja Milana do kružnog toka na Slaviji. Odatle se olimpijci vraćaju Ulicom kralja Milana, preko Terazija do Trga Nikole Pašića.

 

Svečani doček osvajača olimpijskih medalja ispred Skupštine grada počinje u 20h.

 

Srpski olimpijci stigli su noćas oko 2 sata na aerodrom Nikola Tesla, gde su ih, pored porodice i prijatelja, dočekali predsednik Srbije Tomislav Nikolić, čelnici nacionalnog olimpijskog komiteta i brojni navijači.

 

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i ministarka omladine i sporta Alisa Marić prirediće za olimpijski tim u 17.30 sati prijem u Palati Srbije.

 

Srpski olimpijci vraćaju se iz Londona sa četiri medalje: zlato je osvojila reprezentativka u tekvondu Milica Mandić, srebro Ivana Maksimović u streljaštvu, a bronzane medalje vaterpolo reprezentacija i strelac Andrija Zlatić.

 
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doček olimpijaca: Sportisti pozdravljeni ovacijama 30.000 građana ispred Skupštine grada!

Izvor: Svet, 14.Avg.2012

Utorak,14. avgust 2012. 21.06  Beograd Doček srpskih olimpijaca na balkonu Gradske skupštine završen je vatrometom. Utorak,14. avgust 2012. 20.58  Beograd Prisutnima se prvo obratio Vanja Udovičić. “Privilegija je da budem kapiten ove ekipe, kojoj je cilj uspeh reprezentacije Srbije. Čestitam...

Nastavak na Svet...

Milica Mandić: Hvala vam na divnom osećaju, za ovo se živi!

Izvor: Poznati.info, 15.Avg.2012, 01:50

Olimpijskom timu Srbije priređen je svečani doček u Skupštini grada Beograda, nakon čega su izašli na balkon, ispred kog ih je dočekalo oko 20.000 građana. Pre toga, oni su otvorenim autobusom prošli ulicama prestonice, na kojima je takođe bilo ljudi koji su želeli da ih pozdrave...Olimpijci...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.