Ubedljiva pobeda Srbije u prijateljskom meču sa Šangajem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiva pobeda Srbije u prijateljskom meču sa Šangajem

BEOGRAD - Olimpijska fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas u Šangaju selekciju tog grada sa 6:0 u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak Olimpijskih igara.

Strelci za Srbiju bili su Aleksandar Kolarov iz penala u 24. minutu, zatim je Dušan Tadić u 33. minutu duplirao prednost, dok je Ljubomir Fejsa u 42. minutu postavio konačan rezultat prvog poluvremena.

Četvrti gol dao je Aleksandar Živković u 50. minutu, na 5:0 povisio je Miljan Mrdaković >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u 68. minutu, a strelac šestog gola bio je Duško Tošić u 75. minutu.

Srbija je do prvog gola došla pošto je u 24. minutu u kaznenom prostoru Šangaja srušen Tadić, a Kolarov je bio precizan sa "bele tačke".

Izabranici Miroslava Đukića su prednost povečali u 33. minutu, kada je, posle asistencije Nikole Gulana, Tadić šutem sa 12 metara savladao golmana Šangaja Hana.

Do trećeg pogotka Srbije je došla zahvaljujući preciznom šutu Fejse sa više od 20 metara.

Najiskusniji igrač Srbije Živković je u 50. minutu, nakon centaršuta Predraga Pavlovića povisio na 4:0, dok je 18 minuta kasnije Živković bio asistent, a gol je postigao Mrdaković.

Ubedljivu pobedu Srbije potvrdio je u 75. minutu Tošić, posla akcije Živkovića i Mrdakovića.

Reprezentacija Srbije prvi meč na olimpijskom turniru igra u Šangaju u četvrtak 7. avgusta protiv Australije, a potom je očekuju dueli sa Obalom Slonovače i Argentine.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.