Spektakl neviđenih razmera

Izvor: RTV Pink, 08.Avg.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl neviđenih razmera

Najveći spektakl u osam sati i osam minuta. . . Dvadesetedevete Olimpijske igre, najveće do sada, svečano otvorene danas na stadionu "Ptičije gnezdo" u Pekingu. .
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Li Ning upalio olimpijski plamen

Izvor: B92, 08.Avg.2008

Olimpijske igre i zvanično su otvorene. Fantastična ceremonija trajala je gotovo četiri sata...Do sada neviđeni spektakl na stadionu Ptičije gnezdo pratilo je 90 hiljada gledalaca, a ispred njih prodefilovalo je 10500 sportista koji će se takmičiti u 27 sportova i 302 discipline. Na OI učestvovaće...

Nastavak na B92...

U Pekingu svečano otvorene Olimpijske igre

Izvor: Poslovna žena, 09.Avg.2008, 04:37

Olimpijske igre u Pekingu, na kojima će od danas do 24. avgusta učestvovati 10.500 sportista iz 204 zemlje, otvorio je juče na stadionu "Ptičje gnezdo" predsednik Kine Hu Đintao uz spektakl kakav nije viđen u istoriji održavanja najznačajnije svetske sportske smotre.Ceremoniji otvaranja ..

Nastavak na Poslovna žena...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.