Rupert Grin: Nedostaje mi Hari Poter

Izvor: Poznati.info, 29.Jul.2012, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rupert Grin: Nedostaje mi Hari Poter

Riđokosi glumac iz “Harija Potera” Rupert Grin nosio je olimpijski plamen i kaže da je to jedini put da će potrčati ove godine. Ima dva mala magarca, a poseduje i kamion za sladoled.

Ovih dana u Londonu sve je u znaku Olimpijskih igara, a oni koji su izabrani da nose olimpijski plamen ulicama i gradovima Engleske, imaju status zvezde.

I bez toga, mladi, 23-godišnji glumac Rupert Grin, riđokosi pomoćnik čarobnjaka Harija Potera, ima status zvezde. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

U intervjuu londonskom “Metrou”, Grin je rekao da mu je i drago i nije što je snimanje filmova o malim čarobnjacima prekinuto, ali i da će prema tom filmu i tom periodu svog života uvek osećati nostalgiju.

“Imam pomešana osećanja. Taj film je bio deo mog života punih deset godina i sve se vrtelo oko njega. Lepo je pomeriti se malo, raditi nešto drugo, drugačije, ali priznajem da će mi uvek nedostajati ekipa, jer smo se sjajno zabavljali”, rekao je Grin.

“Hari Poter” je za njega bio dragoceno iskustvo. Naučio je glumu.

“To je bilo kao da smo išli u filmsku školu. Svaki film smo radili sa drugim rediteljem i upoznali smo se sa drugačijim pristupima i vizijama. Stariji glumci su bili takođe sjajni. Geri Oldman, Džulija Volters, Alan Rikman…od svih smo naučili ponešto, učili smo i dok smo ih samo gledali”, rekao je mladi glumac.

Dok je radio na filmu, najteže mu je bilo da zadrži smeh.

“Iz nekog razloga, smrt Dambldora meni je bilo neverovatno smešno. Alan me je naučio kako da opustim lice, jer se tako teže nasmeješ. Bio je to dobar savet”.

Nošenje olimpijske baklje na ulicama Londona bilo mu je bilo neopisivo zadovoljstvo. A nije ni sportski tip, kako kaže.

“Uvek sam voleo olimpijske igre, a pogotovo sam uzbuđen zato što je London domaćin. Iznenadili su me kada su me odabrali da nosim baklju. Bila mi je velika čast, a bilo je i korisno. Nisam baš neki sportista, tako da će to verovatno biti da sam jedini put potrčao ove godine”, našalio se riđokosi Rupert Grin ili “Ron Vizli”.

Grin ima dva neobična ljubimca – male magarce Šekspira i Pandoru. “Ne možete da ih jašete, mali su, ali prave veliku buku”.

Ima i još jednu neobičnu stvar – kamion za sladoled!

“To je kamion iz 70-ih godina i prilično je kul. Ofarbao sam ga i unutra ubacio sladoled. Ne smem da ga parkiram, jer ljudi odmah zastaju i prave red”.

(MONDO)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.