Robles propušta ostatak sezone u dvorani

Izvor: RTS, 13.Feb.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robles propušta ostatak sezone u dvorani

Olimpijski šampion u trčanju na 110 metara prepone, Kubanac Dajron Robles, propustiće ostatak sezone u dvoranskim takmičenjima zbog povrede butnog mišića, preneli su kubanski mediji.

 Zvaničnici nacionalnog atletskog saveza potvrdili su da će se 22. godišnji svetski rekorder vratiti iz Francuske u Havanu zbog terapije, kako bi spreman dočekao svetski šampionat u avgustu u Berlinu.

Robles se povredio u utorak na trci na 60 metara u francuskom gradu Levinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a ranije je otkazao učešće na dva mitinga zbog problema sa nogom. On neće trčati na Gran pri mitingu 21. februara u Birmingemu, potvrdili su organizatori.

Trener kubanskog atletičara Ričard Peres preneo je dnevniku "Huventud Rebelde" da Robles ima hroničnu upalu butnog mišića, ali da ta povreda neće ugroziti njegovu karijeru.

Robles je na 110 metara prepone osvojio zlatnu olimpijsku medalju prošle godine u Pekingu, a u toj disciplini drži svetski rekord rezultatom 12,87 sekundi.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kraj sezone u zatvorenom za Roblesa

Izvor: B92, 12.Feb.2009, 21:37

Kubanski atletičar Dajron Robles propustiće ostatak sezone na takmičenjima u zatvorenom zbog povrede tetive kolena na levoj nozi...Kubanski sprinter pogoršao je već postojeću povredu na trci 60 metara sa preponama, na takmičenju u Francuskoj. Robles je već zbog te povrede propustio takmičenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.