Ristov pobednica plivačkog maratona

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Avg.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristov pobednica plivačkog maratona

Mađarska plivačica Eva Ristov osvojila je zlatnu medalju u maratonu na deset kilometara na Olimpijskim igrama u Londonu.
Ona je predvodila grupu od pet plivačica koje su se odvojile u odnosu na ostale.
Mađarica je trku završila za jedan sat, 57 minuta i 38,2 sekunde, i bila brža od drugoplasirane Amerikanke Hejli Anderson četiri deseta dela sekunde.
Bronzanu medalju osvojila je Italijanka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Martina Grimaldi, koja je od pobednice bila sporija nešto više od tri sekunde, a od četvrtoplasirane Britanke Keri–En Pejn bila brža četiri desetinke i tako rastužila domaće navijače.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mađarici zlato u plivačkom maratonu!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2012

Mađarska plivačica Eva Rištov osvojila je danas zlatnu medalju u maratonu na 10 kilometara na Olimpijskim igrama u Londonu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.