Poznata švedska fudbalerka propušta Olimpijske igre

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata švedska fudbalerka propušta Olimpijske igre

TIJANĐIN - Švedska reprezentativka Hana Ljungberg neće moći da nastupi na Olimpijskim igrama zbog povrede tetive i tako je postala druga zvezda ženskog fudbala koja neće igrati u Pekingu.

Ljungbergova je povredu opisala kao "grč" kada je prvi put osetila bol u desnoj tetivi pre dve nedelje, kazao je lekar švedske reprezentacije Johan Leanderson.

Nju će zameniti vezna igračica Johana Almgren, koja je već sa timom kao zamena. Ljungbergova se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << priključila američkom centraforu Ebi Vombać, koja je prošlog meseca slomila nogu.

Turnir u ženskom fudbalu na Olimpijskim igrama počinje u sredu utakmicom Kina - Švedska.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.