Plus pet za Srbiju

Izvor: RTS, 08.Apr.2012, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plus pet za Srbiju

Odlično poluvreme rukometaša Srbije. Čvrsta odbrana, efikasan napad i odlična realizacija sa krila. Prednost rasla tokom celog poluvremena. Glavna prpreka za Alžirce je izuzetno raspoloženi golman Stanić. Naši motivisaniji i za sada mnogo bolji od Alžiraca. Utakmicu između Srbije i Alžira možete gledati na Prugom programu RTS-a.

Gol Ivana Nikčevića u poslednjim sekundama meča protiv Poljske ostavio je nadu da Srbija još uvek može da se plasira na Olimpijske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igre. Poslednjeg dana kvalifikacionog turnira "orlovi" ne drže sudbinu u svojim rukama.

U meču protiv Alžira trijumf je obavezan, ali da bi izborili olimpijsku vizu Španci mora da savladaju Poljake.

Dok na meč između Španaca i Poljaka ne možemo da utičemo, izabranicima Veselina Vukovića je ostalo da urade ono što je do njih - da pobede Alžir.

Iako se na papiru čini da je to lakši posao, činjenica da su Poljaci pobedili Alžirce samo sa golom prednosti jasno stavlja do znanja da ništa u našem duelu sa afričkom ekipom neće biti rutinski.

I sam selektor Vuković je poručio da njegovi izabranici treba da misle samo o svom protivniku.

"Ne brinem se za poštenje Španaca. Ono što mi zaokuplja misli jeste naša igra protiv Alžiraca", rekao je Vuković.

Dok igrači budu mislili samo o budućem protivniku, navijači u Srbiji će ipak misliti i o duelu Španije i Poljske. Iako je "furija" obezbedila olimpijsku vizu domaćin kvalifikacionog turnira će i protiv Poljaka ići na pobedu. To je obećao i selektor Španaca Valaro Rivera.

"Nikada ne želimo da oštetimo nikoga i uvek idemo da pobedimo. Dokazali smo to puno puta kroz istoriju, a pokazaćemo to i protiv Poljske", naveo je Rivera.

Odlučujući meč Srbije za odlazak na Olimpijske igre počinje u 17.30, direkan prenos gledajte na Drugom programu Radio-televizije Srbije, a promene rezultata pratite na našem Internet portalu.

Srbija - Alžir 15:10, poluvreme
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.