Otvorene 35. Olimpijske igre sela Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2010, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorene 35. Olimpijske igre sela Srbije

ŽAGUBICA -

Ministarka za sport i omladinu Snežana Samardžić - Marković otvorila je danas u Žagubici 35. Olimpijske igre sela Srbije, navodeći da je za državu važno da se njen svaki deo ravnomerno razvija i da je to trajno opredeljenje Vlade Srbije.

Na 35. Olimpijskim igrama sela Srbije u Žagubici ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << učestvuje više od 1.200 takmičara iz 15 opština i gradova Republike.

Marković - Samardžić je rekla da je njeno prisustvo igrama potvrda opredeljenja Vlade Srbije i njenog ministarstva da je za državu važno da se razvija svaki njen deo, a ne samo veliki gradski centri i da je briga o ljudima trajno opredeljenje vlade.

Ministarka je kazala da prisustvom na otvaranju 35. Olimpijskih igara sela Srbije želi lično da podrži razvoj sporta, malih sredina i svakog pojedinca, i navela da zbog posete Žagubici neće moći da prisustvuje teniskom meču u "Dejvis kupu" Srbija-Slovačka.

Ona je predala na korišćenje dva sportska terena u dva sela u opštini Žagubica, koja su finansirana sredstvima Ministarstva sporta i omladine i Vlade Srbije.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otvorena seoska olimpijada

Izvor: Glas javnosti, 19.Sep.2010, 07:07

ŽAGUBICA - Ministarka za sport i omladinu Snežana Samardžić-Marković otvorila je u Žagubici 35. Olimpijske igre sela Srbije, navodeći da je za državu važno da se njen svaki deo ravnomerno razvija i da je to trajno opredeljenje Vlade Srbije...  Na 35. Olimpijskim igrama sela Srbije u Žagubici...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.