Moris Grin i Gejl Divers u Kući slavnih

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2011, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moris Grin i Gejl Divers u Kući slavnih

Američka atletska asocijacija saopštila je da će Moris Grin i Gejl Divers biti primljeni u nacionalnu Kuću slavnih na svečanosti u Sent Luisu 3. decembra.

Pored Grina i Diversove, novi članovi Kuće slavnih su i olimpijski šampion na 400 metara iz 1972. Vins Metjuz, bivši svetski prvak u krosu Kreg Virdžin, sedmostruki pobednik Bostonskog maratona Klerens Demar i trener Bob Timons.

Grin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je priznanje zaslužio kao bivši svetski rekorder, olimpijski šampion i trostruki svetski prvak na 100 i 4x100 metara. Divers je trostruka svetska šampionka i dvostruka olimpijska prvakinja na 100 metara s preponama.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grin i Divers u 'Kući slavnih'

Izvor: B92, 01.Nov.2011

Američka atletska asocijacija saopštila je da će Moris Grin i Gejl Divers biti primljeni u nacionalnu 'Kuću slavnih' na svečanosti u Sent Luisu 3. decembra...Grin je priznanje zaslužio kao bivši svetski rekorder, olimpijski šampion i trostruki svetski prvak na 100 i 4x100 metara...Divers je trostruka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.